Ce iti trebuie pentru unghii cu gel? Descopera toate accesoriile si produsele necesare pentru a realiza o manichiura perfecta la tine acasa. 1000eu.ro magazinul online dedicat unghiilor impresionante, va propune peste 10.000 de articole necesare realizarii unghiilor cu gel, gel acryl sau manichiura clasica. Poti realiza o manichiura perfecta chiar la tine acasa. Vezi toate articolele pe magazinul nostru online!

Acetona unghii

Geluri UV Colorate

Descopera peste 190 de geluri pentru unghii in toate nuantele de culori. Ideale pentru manichiura acasa!

 

Set 30 Geluri UV Colorate Master Top Collection - SensoPRO Milano - Geluri Colorate UV -

Geluri UV Colorate

Gama profesionala Italia - SensoPro

Unghii cu gel pentru manichiura perfecta

Unghiile cu gel au fost o tendinta populara de frumusete in ultimul deceniu. Aceste unghii se aplica si acasa, urmand cativa pasi simpli. Spre deosebire de alte optiuni de ingrijire a unghiilor, unghiile cu gel fara lampa spre exemplu,  ofera tone de beneficii, inclusiv indepartarea usoara si mai putine daune unghiilor naturale.

Devine din ce in ce mai dificil sa gasesti un salon de unghii cu programari deschise in aceste zile, motiv pentru care oamenii apeleaza la unghii cu gel pentru un mod usor si ieftin de a-si intretine manichiura.

Setul de unghii cu gel pe care va trebui sa-l achizitionati depinde de tipul de unghii pe care il doriti.

Unghiile cu gel sunt preferatele multora din mai multe motive. Principalul lucru care le diferentiaza de alte optiuni este ca dureaza mult mai mult, ceea ce este util pentru persoanele care lucreaza in industria de servicii sau pentru doamnele si domnisoarele cu un stil de viata activ.

Unghiile cu gel sunt un tip de manichiura care este mai durabila decat manichiura obisnuita si este menita sa reziste cateva saptamani. Setul de unghii cu gel pe care va trebui sa-l achizitionati depinde de tipul de unghii pe care il doriti.

Nu ai gasit nimic? Cauta in categorii!

×